Q.S. Serafijn : Aantekeningen. - Broodthaers, Marcel; Weiner, Lawrence (Den Haag : Uitgeverij 3005, 1999)
Aantekeningen is een selectie van artikelen en aantekeningen geschreven tussen 1989 en 1999. Aan deze selectie zijn verzamelde afbeeldingen uit diezelfde periode toegevoegd. Sommige artikelen, aantekeningen en afbeeldingen werden eerder elders gepubliceerd. In enkele gevallen zijn de teksten bijgewerkt, gecorrigeerd en herschreven zodat huidige versies kunnen verschillen van eerder gepubliceerde versies.
Engels
Nederlands
boek
Keywords: Serafijn, Q.S.