Ogen-Blik : Ogen-Blik-Opener, Controverse. - Cools, Jan; De Vlam, Pito; Elias, Willem; Van Daele, Henri; Kredietbank, Brussel (Brussel : Koning Boudewijnstichting Brussel, 1990)
Ogen-Blik is een initiatief dat jongeren wil gevoelig maken voor hedendaagse beeldende kunst. Esthetische initiatie, beschouwing, verwondering en eigen creativiteit vormen de basis van dit niet alledaags recept.
Becher, Bernd & Hilla ; Bervoets, Fred ; Beyls, Peter ; Bleus, Guy ; Bogart, Bram ; Broodthaers, Marcel ; Burssens, Jan ; Charlier, Jacques ; Close, Chuck ; Decq, Bart ; Degobert, Guy ; Denmark ; Gilbert & George ; Haring, Keith ; Lakke, Allart ; Lavier, Bertrand ; Leccia, Ange ; Longo, Robert ; Mapplethorpe, Robert ; Mariën, Marcel ; Michaux, Henri ; Panamarenko ; Rombouts, Guy ; Roobjee, Pjeroo ; Swinnen, Malou ; Van Anderlecht, Englebert ; Van Breedam, Camiel ; Van den Abbeel, Jan ; Ben ; Vertessen, Liliane
kleine tekst per kunstenaar
Nederlands
Ogen-Blik : Een educatieve Kunsttentoonstelling voor jongeren, Koning Boudewijnstichting Brussel, 28.02.1990 - 31.12.1991 rondreizende tentoonstelling - diverse locaties
boek