Lapides Ad Initium. - De Smet, Yves; Dubois, Marc (Gent : ARKUMEKO - Architectuur en Kunst tussen Mens en Kosmos, 1986)
Clemencon, Jean-Pierre ; Cole, Willem ; Deleu, Luc ; De Smet, Yves ; Flament, Richard ; Freson, Florence ; Gees, Paul ; Jacques, Philippe ; Lecharlier, Jean-Philippe ; Massart, Jean-Georges ; Mouton, Jef ; Navez, Jean-Marc ; Smets, Michel
biog., ind. tent., gr. tent. per kunstenaar
Engels
Frans
Nederlands
Lapides Ad Initium in het kader van Inititiatief 1986, Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent / ARKUMEKO - Architectuur en Kunst tussen Mens en Kosmos, Gent, 23 juni tot en met 10 juli en van 4 augustus tot en met 5 september 1986
boek