Biënnale van de kritiek 1977. - De Vogelaere, Fons (Alfons); Dypréau, Jean; Parisse, Jacques; Palais des Beaux-Arts, Charleroi (Antwerpen : ICC - Internationaal Cultureel Centrum, 1977)
Bertholin, Jean-Marie ; Bour, Bernadette ; Byars, James Lee ; Cane, Louis ; Dezeuze, Daniel ; De Vree, Paul ; Duchateau, Hugo ; Francis, Filip ; Fridfinnsson, Hreinn ; Hubert, Pierre ; Klasen, Peter ; Kosuth, Joseph ; Lambrecht, Bernadette ; Lennep, Jacques ; Maeyer, Marcel ; Mangold, Robert ; Monory, Jacques ; Nyst, Jacques-Louis ; Opalka, Roman ; Oppenheim, Dennis ; Panamarenko ; Raynaud, Jean Pierre ; Recalcati, Antonio ; Renier, Staf ; Richter, Gerhard ; Romberg, Osvaldo ; Titus-Carmel, Gérard ; Toussaint, Philippe ; Tsoclis, Costas ; Vinche, Lionel ; Vossen, Elie ; Wéry, Marthe ; Van Rafelgem, Paul
2 cat. : Catalogus Biënnale van de Kritiek (zw/w ill.) +Biënnale van de Kritiek : tentoonstellingen (tekst + biog., tent, tentoongesteld werk)
Biënnale van de Kritiek 1977, ICC (Internationaal Cultureel Centrum) Antwerpen, 12 november - 23 december 1977 ; Palais des Beaux-Arts, Charleroi, 14 janvier - 12 février 1978
Nederlands & Frans
boek