Het Gent te Gast : de keuze van Jan Hoet uit de collectie van het Museum van Hedendaagse Kunst te Gent. - Depondt, Paul; Tiesing, Frank; Exhibition. Gent te Gast : de keuze van Jan Hoet uit de collectie van het Museum van Hedendaagse Kunst in Gent. Breda. De Beyerd Breda. 1993-10-31. 1994-01-02. i.s.m. SMAK Gent en Triodos Bank Zeist / Gent (Breda : De Beyerd Breda, 1993)
Abramovic, Marina ; Appel, Karel ; Bacon, Francis ; Bar-El, Ido ; Beuys, Joseph ; Broodthaers, Marcel ; Brusselmans, Jean ; De Bruyckere, Berlinde ; Bustamante, Jean-Marc ; de Cordier, Thierry ; Douglas, Stan ; Dumas, Marlene ; van Elk, Ger ; Esposito, Bruna ; Fontana, Lucio ; Gober, Robert ; Gross, Michael ; Hammons, David ; Haveman, Nina ; Judd, Donald ; Kelley, Mike ; Kokolia, Vladimir ; Leirner, Jac ; Leonard, Zoe ; Leroy, Eugène ; Lohaus, Bernd ; Long, Richard ; Magritte, René ; Meister, Ulrich ; Merz, Mario ; Meyer, Jürgen ; Mucha, Reinhard ; Nauman, Bruce ; Nevalainen, Pekka ; Noland, Cady ; Oberhuber, Oswald ; Panamarenko ; Pistoletto, Michelangelo ; Rabinowitch, Royden ; Raveel, Roger ; Richter, Gerhard ; Schuil, Han ; Spalletti, Ettore ; Steinbach, Haim ; Toroni, Niele ; Tuymans, Luc ; Varejao, Adriana ; Vercruysse, Jan ; Vermeiren, Didier ; Visch, Henk ; Warhol, Andy ; Weiner, Lawrence ; West, Franz
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
boek