Freestate : an exhibition, a place, an idea, a vehicle = Freestate : een tentoonstelling, een plek, een idee, een vehikel. - Van Den Abeele, Lieven; Rollin, Pierre-Olivier; Tratsaert, Hendrik; Van Synghel, Koen (Oostende : MER. Paper Kunsthalle Gent, 2006)
Augustijnen, Sven ; Bailly, Virginie ; Colson, Vaast ; De Cordier, Louis ; De Decker, Koen ; Dheedene, Stefaan ; Goiris, Geert ; HAP ; Malstaf, Lawrence ; Meuris, Wesley ; Neirings, David ; Plateus, Benoit ; Robijns, Gert ; Stallaerts, Helmut ; van den Broek, Koen ; Van Lerberghe, Raphaël ; Vermeersch, Pieter ; Vermeir, Katleen ; Vermeire, Katrien ; Voet, Heidi
biog., ind. tent., gr. tent. p. 27-39
Engels
Nederlands
Exhibition. Freestate : an exhibition, a place, an idea, a vehicle = een tentoonstelling, een plek, een idee, een vehikel. Oostende. Militair Hospitaal Oostende. Vrijstaat O vzw Oostende, 25.06.2006 - 10.09.2006.
boek