Lichaam - Beeld - Vlees : verslag - Ketelers, Inge; Witte Zaal (Sint-Lucas), Gent (Gent : Witte Zaal (Sint-Lucas) Gent, 2003)
Vermeren, Karen ; Verraes, Ruth ; Deraedt, Eveliene ; Devolder, Simon ; Lootens, Gwendolyn ; Vercruysse, Jeroen ; Peck, Karsten ; Vandewalle, Sylvie ; Van Edom, Marieke ; Vanhouwe, Annelies ; Van Tichelen, Leen ; De Buck, Pearl ; Troch, Femke ; Van Lancker, Liesbeth ; Verhaeghe, Koen ; de Wilde, Kelly ; Van Marsenille, Sofie ; Degrave, Damien ; Marichal, Nicolas ; Vanden Bulcke, Marnix ; Peirs, Bert ; Vanhee, Klaas ; Vanhoe, Sarah ; Vanwaeyenberghe, Frauke ; Barrera De Winne, Caroline ; Eggermont, Thomas ; Visschers, Ellen ; Eechaut, Sarah ; Sleurs, Christine ; Vermeersch, Tijl ; Van Hoe, Sarah ; Herz, Diana ; Lambrecht, Wim
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Lichaam - Beeld - Vlees' in de Witte Zaal (Sint-Lucas) in Gent, 30.10.2003-11.11.2003
boek