Epifanie : Actuele kunst en religie. - Delrue, Mark; Fabro, Luciano; Hoet, Jan; Koenot, Jan; Luysterman, Arthur; Mennekes, P. Friedhelm; Exhibition. Epifanie : Actuele kunst en religie. Heverlee. Abdij van 't Park Heverlee. CRKC (Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur vzw). 2000-10-21. 2001-01-07 (Gent Heverlee : CRKC (Centrum voor Religieuze Kunst en Cultuur vzw) Halewijn Antwerpen SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 2000)
Bassiri, Bizhan ; DC, Franky ; Zhang Huan ; Van Imschoot, Jan ; Katase, Kazuo ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; Kobayashi, Masato ; Lewandowsky, Via ; Lohaus, Bernd ; Malengier, Andy ; Steiger, Charly ; Surúvka, Jiri ; Vandenberg, Philippe ; Weinberger, Lois ; Algardi, Alessandro ; Appelt, Dieter ; de Cordier, Thierry ; Debaere, Hugo ; Dine, Jim ; Fabre, Jan ; Fabro, Luciano ; Farrell, Malachi ; Guibert, Hervé ; Obinja, Diana ; Semmes, Beverly ; Swennen, Walter ; Viola, Bill ; Warhol, Andy ; Alberola, Jean-Michel ; Alquin, Nicolas ; Asse, Geneviève ; Boileau, Martine ; Dessauvage, Tjok ; Dieudonne, Jacques ; Frenken, Ton ; Gies, W. ; Girke, Raimund ; Hoenraet, Luc ; Honegger, Gottfried ; Longin, Jean-Paul ; Nash, David ; Nelles, Monika ; Nemours, Aurélie ; Prantner, Beate ; Rabinowitch, David ; Rainer, Arnulf ; Schumacher, Emil ; Smolders, Michel ; Stockmans, Piet ; Traquandi, Gérard ; Van Doorslaer, Etienne (Maur-Etienne) ; Van Sumere, Hilde ; Viallat, Claude ; Wéry, Marthe ; Zogmayer, Leo
publ. SMAK : zie kast leeszaal
boek