Een Beeld van Gezelle - Vlagspraak :. - Cultuurcentrum Brugge; Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Hogeschool Gent; Decock, Anna-M.; Loup, Willy Le (Brugge : Cultuurcentrum Brugge, 1999)
Janin, Katrien ; De Leeuw, Sabine ; Verfaille, Marieke ; Beck, Ingeborg ; Vanderbreeden, Lize ; Tsjoen, Khristof ; Piron, Lieven ; De Cloedt, Nicolas ; Carvalho, Iracema ; Muller, Fien ; De Zuttere, Inge ; Kimps, Ils ; Goemaere, Kirsten ; Hiel, Reinout ; Devlamynck, Katja ; Callewaert, Marie-Jeanne ; De Maeyer, Mieke ; Kimpe, Stephane
Deze publicatie werd uitgegeven naar aanleiding van het communicatieproject Sterk zij de tale der woorden - Gezellejaar 1899-1999. Dit project werd voor het Cultuurcentrum Brugge opgezet door de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Departement van de Hogeschool Gent.
Nederlands
boek
Keywords: Brugge