Panorama 2000 : Kunst in Utrecht te zien vanaf de Domtoren. - Ex, Sjarel; Hellweg, Claudine; Nederend, Gabriëlle; R.T.; Smallenburg, Sandra; Vlaanderen, Remco; van Weelden, Dirk (Utrecht : Centraal Museum, 1999)
Adams, Dennis ; Atelier van Lieshout ; Berchem, Otto ; Cai Guo-Qiang ; Chen Zhen ; Claassen, Tom ; van Dam, Karin ; Ebinger, Moritz ; Eliasson, Olafur ; Elsenaar, Arthur ; Gordon, Douglas ; Höller, Carsten ; van Houwelingen, Hans ; Huang Yong Ping ; Huber, Thomas ; Huyghe, Pierre ; Jansen, Theo ; Janssens, Ann Veronica ; Jonas, Paul Ramirez ; Kabakov, Ilya ; Katzir, Ram ; Koelewijn, Job ; de Koning, Krijn ; Körmeling, John ; Melgaard, Bjarne ; Mik, Aernout ; Mullican, Matt ; Opie, Julian ; Othoniel, Jean-Michel ; de Pavert, Jan van ; Phaophanit, Vong ; Pitz, Hermann ; Ruygrok, Marc ; Sarkis ; Scha, Remko ; Schippers, Wim T. ; Schuil, Han ; Signer, Roman ; Staals, Marlène ; Varini, Felice ; Villevoye, Roy ; Wilmering, Luuk ; Wolgers, Dan
Biografie
Panorama 2000 : Kunst in Utrecht te zien vanaf de Domtoren, Stad Utrecht, van 5 juni tot en met 3 oktober 1999
Text Dutch-English
kunstcatalogus