Papier : Beeld & Basis. - Davenport, J.; De Nijs, Jan; Fleck, Robert; Hoet, Jan; Kindermans, Patrik; Kittelmann, Udo; Klinkhamer, Han; Nechvatal, Joseph; Pas, Johan; Renton, Andrew; Schons, Sarah B.; Slits, Ton; et al. (Aalst : Stad Aalst, 1994)
Abramovic, Marina ; Albrecht, Jürgen ; Barry, Orla ; Barth, Thom ; Berghe, Roland Van Den ; Betke, Wolfgang ; Blondeel, Maria ; Blume, Anna & Bernhard Johannes ; Dewaele, Daniel ; Donker, Dick ; Dossi, Ugo ; Droese, Felix ; Gehry, Frank O. ; Gerz, Jochen ; Finlay, Ian Hamilton ; Hawrysio, Denise ; de Jonge, Ko ; Kleinlein, Gisela ; Klinkhamer, Han ; Kogler, Peter ; Kounellis, Jannis ; Lafontaine, Marie-Jo ; Lambrecht, Bernadette ; Levine, Les ; Loesch, Uwe ; Mach, David ; Meister, Ulrich ; Mistiaen, Carlo ; Nagel, Hans-Joachim ; Nechvatal, Joseph ; Oosthoek, Piet ; Robin, Yael ; Rooymans, Ron ; Rosenbach, Ulrike ; Scarpa, Michel ; Schmidt-Olsen, Carsten ; Sieverding, Katharina ; Slits, Ton ; Somers, Henk ; Stahlecker, Karen ; Trockel, Rosemarie ; Ben ; Villeglé, Jacques ; Weiner, Lawrence
1 catalogus + 1 persdossier (kopies met kunstenaarsinfo)
biog. per kunstenaar, ind. tent., gr. tent., bibliog. [8 p. ]
Papier : Beeld & Basis, De Werf (Cultuurcentrum) Aalst, Stad Aalst + Belfort, Oud Hospitaal Aalst, 11/06 - 25/09/1994
Nederlands & Engels & Frans & Duits
boek