In Delen. - Braet, Jan; Oud Hospitaal, Aalst; Belfort, Aalst (Aalst : De Vriendenkring van de Academie voor Schone Kunsten, 1987)
Becher, Bernd & Hilla ; Buscarlet, Alain ; Charlton, Alan ; Coolens, Wouter ; Cuvelier, Werner ; Cragg, Tony (Anthony) ; Denmark ; Dibbets, Jan ; Hamelrijck, Ado ; Huyghe, Filip ; De Kramer, Enk ; De Lepeleire, Damien ; Lohaus, Bernd ; Luyten, Mark ; Morrens, Peter ; Navez, Jean-Marc ; Paolini, Giulio ; Raveel, Roger ; Rückriem, Ulrich ; Tordoir, Narcisse ; Wéry, Marthe
In Delen, Oud-Hospitaal en de Belfortcrypte, 1987. De selektie is gemaakt door leerkrachten van de Aalsterse Akademie voor Schone Kunsten.
Nederlands
boek