Kunst als Spiegel van de Maatschappij - Kunst als Spiegel van de Kunst. - Lievens-Borms, Chris (Aalst Gent : Academie voor Schone Kunsten Aalst SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 1985)
Beuys, Joseph ; Broodthaers, Marcel ; Christo ; Cortier, Amédée ; Dewaele, Daniel ; Dimitrijevic, Braco ; Dine, Jim ; van Elk, Ger ; Erdély, Miklós ; Fabro, Luciano ; Gac, Jean Le ; Gentils, Vic ; Hains, Raymond ; Hockney, David ; Kudo, Tetsumi ; LeWitt, Sol ; Luyten, Mark ; Matthys, Danny ; Panamarenko ; Rabinowitch, Royden ; Raysse, Martial ; Rotella, Mimmo ; Van Severen, Dan ; Van Sompel, Willy ; Swennen, Walter ; Toroni, Niele ; Vandenberg, Philippe ; Vercruysse, Jan ; Vermeiren, Didier ; Warhol, Andy ; Wéry, Marthe
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
boek