13 - Laureaten van het academiejaar 1999-2000. - Bex, Florent; Bloem, Marion; Demeester, Ann; Elias, Willem; Filonenko, Natalia; Goodrow, Gérard A.; Pas, Johan; Swinnen, Johan; Van Leeuw, Achilles (Antwerpen : HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten), 2000)
Blank, Martin ; Bogaert, Eva-Maria ; Van den Bosch, Steve ; van den Broek, Koen ; Catrysse, Wim ; Cotteleer, Anton ; Emmerich, Hadassah ; Goiris, Geert ; Van Ingelgem, Herman ; Nagtzaam, Marc ; Somers, Mirjam ; Spie, Merlin ; Steenbergen, Frederik
biog. p.119-124
Nederlands & Engels
Laureaten van het academiejaar 1999-2000 = Laureates of the academic year 1999-2000, HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten) Antwerpen, 26-28/05/2000 en 02-04/06/2000
boek