Young Artists (selected) by Jan Hoet 1997-1999. - Hoet, Jan; Manesse, Dirk; Witte Zaal Sint-Lucas, Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2000)
Bruneel, David ; Clarisse, dieter ; Cloquet, Marie ; Denys, Christophe ; De Roo, Nele ; De Visscher, Tom ; Oorlynck, Tynni ; Palmer, Marc ; Schildermans, Ingrid ; Strobbe, Frederiek ; Tristan ; Vandermarliere, Greet ; van Haren Noman, Ruth ; Van Neck, Linda
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
Nederlands & Engels
Young Artists (selected) by Jan Hoet 97 - 99, Witte Zaal, Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 30.05.00 - 02.07.00
boek