Hogeschool voor wetenschap & kunst Sint-Lucas Beeldende Kunst 00. - Aerts, Frans; De Martelaere, Patricia; Nietzsche, Friedrich; Witte Zaal Sint-Lucas, Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2000)
Bacquaert, Geraldine ; Balduck, Jenske ; Billiau, Natasja ; Boel, Vanessa ; Boels, Jan ; Bossuyt, Hanne ; Bossuyt, Tomas ; Brondeel, Emily ; Casier, Maja ; Castelein, Sabine ; Cochuyt, Joeri ; Cole, Stijn ; Damme, Nancy ; De Backer, Hans ; De Boeck, Stijn ; De Corte, Katelijne ; De Graeve, Karlien ; De Grande, Efie ; De Pauw, Ann ; De Winne, Izabel ; Decalf, Johanna ; Declercq, Lindsay ; Decoene, Stijn ; Decorte, Nele ; Depreitere, Dominiek ; Deruyter, Helena ; Dewilde, Hadelijn ; Dierickx, Karel ; Duyck, Kurt ; Feys, Tina ; Godderis, Gijs ; Goetgebuer, Julie ; Goossens, Katrien ; Cryson, Joke ; Hijazin, Maissoun ; Hoffman, Melissa ; Ingels, Aagje ; Keymeulen, Lieselot ; Lacaese, Virginie ; Lakiere, Ulrike ; Lambrecht, Nick ; Leurs, Lieven ; Lietaer, Veronique ; Lombaert, Leen ; Mareel, Line ; Martens, Els ; Moens, Rose ; Moors, An ; Nauwelaerts, Eva ; Ollieuz, Tom ; Oorsterlynck, David ; Palmer, Marc ; Pinket, Helena ; Platteeuw, Isabelle ; Polfliet, Tim ; Poorters, Claudia ; Regniers, Isabelle ; Reyntjens, Fries ; Rios-Escribano, Gabriël ; Rosseau, Pablo ; Segers, Sofie ; Van Beurden, Tine ; Abbeele, An Van Den ; Eynde, Sara Van Den ; Heede, Jelle Van Den ; Van Gestel, Dirk ; Van Hecke, Nele ; Van Heel, Ellen ; Van Melkebeke, Dries ; Van Poucke, Carlo ; Van San, Karen ; Van Steen, Katrien ; Van Thienen, Morgot ; Vanbrabant, Jurgen ; Vandeghinste, Lotte ; Vandermeersch, Lydie ; Vandeweghe, Adelien ; Vanhumbeeck, Griet ; Vansteenwegen, Veerle ; Vereecken, Eveline ; Vermeire, Veerle ; Versprille, Jens ; Verzelen, Julie ; Vierstraete, Marylin ; Willem, Cathy ; Wuestenberg, Curd ; Wydooghe, Maarten
Engels
Nederlands
Hogeschool voor wetenschap & kunst Sint-Lucas Beeldende Kunst 00, Witte Zaal, Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2000
boek