Hedendaagse grafiek uit de provincie Antwerpen. - Frans Masereel Centrum (Turnhout : Cultureel Centrum De Warande, 1999)
Bervoets, Fred ; Blockx, An ; Castelyns, Frank J.M.A. ; de Koninck, Peter ; Defafontaine, Nathalie ; Ledent, Ingrid ; Peeters, Goedele ; Prinsen, Bart ; Roevens, Iris ; Rooms, Veerle ; van den Heuvel, Hilde ; Eecken, Dirk Vander
Hedendaagse grafiek uit de provincie Antwerpen, Cultureel Centrum De Warande, Turnhout, van 30 oktober tot 21 november 1999
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Antwerpen