Vier de Kunstvlaai 4 en De Een Minuten. - Bell, Dave; Bok, Diederiekje; Houweling, Jos; Mooibroek, Sabine; Roggeband, P.J.; Tuinder, Dick; Vinken, Jaap; de Vet, Annelys (Amsterdam : Sandberg Instituut, 2000)
Wijnveld, Barbara ; Galiaeva, Ksenia ; Bouvy, Kim ; Rutten, Monique ; Gomez, Tiago ; Tielemans, Esther ; Currie, Andrew ; Anderson, Johan ; Brood, Appie ; Zilversmit, Esther ; Marzabal, Mikel ; Hermans, Jeroen ; Kriele, Stijn ; Extrapool ; De Wilde, Jan Dirk ; 2615, Gert ; Beckmans, Willie ; De Bot, Jozef ; Hoogers, Peter ; Thij, Fenneke Ten ; Slaapclub, De Hengelose ; Hajenius, Bosmans & ; Gutt, Tim ; van Drie, Birgitta ; Van Steenbergen, Chris ; Schräder, Peter ; Van Geel, Natasha ; Eijk, Karel Van Der ; HTV, Sandrine Raoult 20 ; Kempff, Peter ; Mantie, Aldert ; Mesman, André ; possible, Anything is ; Bijl, Marc ; Maas, Steffen ; Hoenders, Wendie ; Frankel, Benjamin ; Schakenraad, Laura ; Jakobs, Miriam ; Oldeman, Liesbeth ; Florians, Martina ; Laan, Marije Van Der ; Dop, Wanya ; Molenaar, Linda ; Sliep, Harmen ; Donkers, Nell ; Veldhuizen, Jerry ; Ploeg, Ruud ; Goossens, Marnix ; 31, Factor 44 ; Meier, Annechien ; Schenk, Fleur ; Produkties, Corvette ; Hollander, Yvette ; Van Eijsinga, Cora Roorda ; XoX, Hans ; Oudendijk, Denis ; Micke, Andries ; Bekkers, Jeroen ; Kanbouhi, Hamid El ; Voigtlander, Reggie ; Vossen, Johan ; Asselbergs, Teike ; Tieleman, Elias ; Sosnowska, Monika ; Süter, Batia ; 39, Kroneman ; Streicher, Max ; Art, Planet ; Trinbach, Sjors ; Van Elburg, Marc ; Luining, Peter ; Scheerder, Sasker ; Mama ; Coenen, Arnoe ; Lenselink, Else ; Kramer, Willem ; Judd, Ben ; Ansiau, Maxime ; Nordt, Ingrid ; Van Raaij, Jeanette ; Trooster, Pim ; Van Kerkvoorde, Marcel ; Molina, Tucho ; Zagara ; de Berg, Fleur van ; Schuppers, Martijn ; Almarceoui, Lara ; Dijkstra, Florette ; Frieling, Gijs ; van der Heijden, Peter ; Müller, Hans ; Schoonheyt, Mary ; de Nijs, Marnix ; oever, Martin Van Der ; Peulen, Karin ; APM ; Putte, Loes Van Den ; de Ruig, Jaap ; etc.
De Kunstvlaai is een kunstmanifestatie van 6 t/m 14 mei 2000 in de Westergasfabriek Amsterdam, georganiseerd door het Sandberg Instituut, de postacademische opleiding voor kunstenaars, vormgevers en ontwerpers.
Nederlands
boek