Dust & Dirt : Witte Zaal in samenwerking met S.M.A.K. - Hoet, Jan; Vandecaveye, Giel; Manesse, Dirk; Exhibition. Dust & Dirt. Witte Zaal (Sint-Lucas) Gent. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 2000-03-01. 2000-04-08 (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2000)
Arman ; Beuys, Joseph ; Blaussyld, Maurice ; Braeckman, Dirk ; Brey, Ricardo ; DC, Franky ; Delrue, Ronny ; Delvoye, Wim ; Donkers, Nell ; Gacic, Tamara ; Goode, Jesse ; Kinoshita, Suchan ; Lambrechts, Franciska ; Man Ray ; Manzoni, Piero ; Ross, Michael ; Roth, Dieter ; Scanlan, Joe ; Weiner, Lawrence
boek