Lengte, Breedte en Diepte : Twaalf Interculturele ontmoetingen : Overzicht van de twaalf Interculturele ontmoetingen 1998. - Bilgin, Sibel; Blume, Rob; Dedert, Leni; Divendal, Herman; Feenstra, Karin; Gawadia, Kodi; Gevers, Ine; Gowricharn, Ruben; Harpham, Geoffry Galt; Interart; Lavrijsen, Ria; Meliani, Laila; et al. (Arnhem : Gemeenschap Beeldende Kunstenaars, 1998)
Bandeh, Atusa ; Mohabiersing, Rahni ; Vriend, Marieke ; Lamers, Herman ; Young, Lee eun ; Salki, Wim ; Gölay, Naval ; Mileta, Djana ; Voerman, Rob ; Marshall, Dana ; Stoop, Martin ; Zijp, Ivonne ; Eyren, Bülent ; M'roivili, Ali ; Vos, Jan ; Bakker, Anja ; Bürér, Miriam ; Chernysheva, Olga ; van der Burgt, Else ; Matysik, Reiner ; Özen, Tajddin ; Nijburg, Rinke ; Take, Tomoke ; Oppenheimer, Owen ; Haifeng, Andre Dekker Ni ; Benjamin, Tim ; Mason, Peter ; Sanders, Willem ; Tiong Ang ; Donker Duyvis, Paul ; Villevoye, Roy ; Daniëls, Lody Inge ; De Maria, Angelica ; van Welsum, Robert
Nederlands
Overzicht van twaalf interculturele ontmoetingen - tentoonstellingenreeks, De Gele Rijder, Arnhem, Januari - December 1998
boek