For Your Eyes Only. (Amsterdam : Amsterdams Fonds voor de Kunst, 2000)
For Your Eyes Only is een kunstproject dat zich bedient van alle mogelijke reclamemedia in Amsterdam, 1998 - 1999
Boterenbrood, Marjolijn ; Broadcast, Dr. ; Hauser, Dick ; Ivanov, Alex ; Bastiaans, Christiaan ; Evren, Bülent ; Beutener, Jan ; Vroegindeweij, Leo ; Postma, Marjo ; van Tienhoven, Ronald ; Kronenburg, Marcel ; Production, Stefan Yordanov / Art ; Dings, Nicolas ; Hellings, Lino ; Frieling, Gijs ; Pixels, Sex ; Van Boven, Linda ; Havas, André ; Schuurman, Theo ; Heiden, Cécile Van Der ; de Lagemaat, Kees van ; Slegers, Julia Kaiser & Erwin ; Mohr, Thomas ; van Loo, Bert ; van Gelder, Thérèse ; Ebinger, Moritz ; Swarte, Joost ; Heldens, Lou ; de Vroom, Melanie ; Kabakov, Ilya ; Vermeulen, Peter ; Beekman, Merina ; Balkenhol, Stephan ; Laaper, Marjan ; Wallrafen, Hannes ; Fleming, Michael
kunstcatalogus