De oorsprong der dingen : Beeldententoonstelling. - Pillot, Luce; Galerij Germinahof, Sterksel (Sterksel : Stichting Kunst-Plus, 1999)
Bazelmans, Fé ; Blersch, Jos ; van den Boomen, Tom ; Bouw, Gery ; Bueters, Lène ; Coenen, Theo ; van den Dobbelsteen, Jan ; Eikemans, Antonie ; Fens, Huib ; Geeven, wim ; van Keulen, Theo ; Van Kimmenade, Thijs ; Klinkum, Hanneke ; Koenraads, Guus ; Kuijs, Hans ; de Laat, Henny ; van den Langenberg, Jan ; Luyten, Margriet ; Mandersloot, Marjolijn ; McGourty, Vincent ; Obbink, Trude ; van Rooij, Henk ; Salmon, Geoffrey ; De ven, Ron Van ; Veugen, Helma ; Vogels, Bert ; de Vroom, Melanie ; Wils, Jan ; de Wit, Niko ; Zouwen, Pieter
De oorsprong der dingen : Beeldententoonstelling, Galerij Germinahof, Sterksel, 9.5. - 11.7.1999
Nederlands
boek