Museet for Samtidskunst : Katalog over Museets Samlinger - Bind 2 : Artists' books - Fotografi - Grafikk - Tegning. - Brockmann, Jan; Hellandsjo, Karin (Oslo : National Museum of Contemporary Art, 1995)
Aadnevik, Viggo ; Aanvik, Geir ; Aarholt, Tore ; Aarhus, Hans Christian ; Aaro, Einar ; Aas, Nils Sigurd ; Aas, Ulf ; Almen, Ragnar Arne ; Altern, Jan Erik ; Alveng, Dag ; Ambadas ; Andersson, Rune Johan ; Andréen, Omar ; Andresen, Margaret Kirkwood ; Arnestad, Berit ; Auesen, Ellen ; Aukrust, Kjell ; Aunvik, Jan Albert ; Avdal, Per ; Avramidis, Joannis ; Baker, Jan ; Bakke, Dagfinn Ingolf ; Bakken, Brit ; Bang, Nina ; Bardal, Henry ; Barstad, Kari ; Bartolomei, Franco ; Bell, Roderick Weir ; Bendiksen, Kjell ; Bendixen, Dora Agot Elisabeth ; Berbom, Kaare Bernhard Broch ; Berg, Svein Boge ; Berge, Mari Krokann ; Bergman, Anna-Eva ; Bergstad, Terje ; Berntzen, Lars-Olav ; Bjorlo, Per Inge ; Blaesterdalen, Stale ; Bleken, Hakon ; Blohm, Roy ; Bohn, Ingun Erlandsen ; Borchgrevink, Hanne ; Botn, Oivind ; Botnen, Trond ; Bottger, Jan-Cato ; Brasser, Fons ; Bratteli, Marianne ; Breivik, Anne Birgitte ; Breivik, Jan Thomas ; Brendmoe, Markus ; Bronn, Petter ; Bruland, Arne Schram ; Brun, Christopher Le ; Brune, Oivind ; Brunsvik, Bjarne ; Brusdal, Bjorn Arve ; Bryn, Nanti ; Brynestad, Rune ; Carlsen, Bjorn Oivind ; Christensen, Finn ; Cooper, Thomas Joshua ; Cronqvist, Lena ; Cunliffe, Peter ; Daehlin, nger Brigitte ; Dahl, Hans Normann ; Dahl, Ole-Gabriel ; Dahl, Peter ; Damerell, Ian ; Debreczeny, Georg Karl ; Dolven, Anne Katrine ; Due, Nina ; Edmunds, Tim ; Egeberg, Eirin Ingri ; Eikaas, Ludvig ; Eilertsen, Randi ; Ekli, John Fritjof ; Ekman, Fam Kristina ; Eng, Turid ; Enger, Oivind ; Erdahl, Thor ; Eriksen, Erik ; Ertsland, Alf Oddmund ; Esdaile, Peter ; Evensen, Erik Annar ; Faber, Franz ; Faeroy, Atle ; Finnerud, Svein ; Fjellberg, Erik Rudolf ; Flaa, Jan Roar ; Flatin, Knut ; Florschuetz, Thomas ; Folkan, Gro ; Forde, Runa Karin ; Foss, Elisabeth ; Frantzen, Frank ; etc.
bibliog. p.457-461
Engels & Noors
boek