Kleinood : Kunst in Kwartier 1997 : Kunstenaars uit het Spijkerkwartier ontwerpen een sieraad. - Juyi, Bai; van Oosten, Rob (Arnhem : Stichting 6828 KK, Kunst in kwartier, 1997)
Andrew, Eve ; Veld, Marion Askjaer ; van den Beukel, Adri ; Bosman, Josje ; Burgers, Henri ; Dekkers, Jozef ; Gerrits, Kassiël ; Gerritsen, Wil ; Heezen, Sander ; Jebbink, Marion ; Keuenhof, Jissy ; Kragten, Leontien ; van Mierlo, Inge ; van Oosten, Rob ; Overbeek, Madelon ; Pausma, Coen ; Peck, Esther J. ; Peters, Hans Christiaan ; Philipsen, Gérard J. ; van der Plas, Ellen ; Postma, Marijke ; Roelofs, Iris ; Stolker, Judith ; Strik, Maria ; Sueters, José ; van der Veer, Jan ; Versteeg, Martine ; Verstegen, Jolanda ; Vis, Ewout ; Voerman, Rob ; Vriend, Marieke ; de Wit, Marta ; Wittenberg, Esther ; Young, Lee eun
Nederlands
Kleinood, Stichting 6828 KK, Kunst in kwartier, Arnhem, 10 mei tot en met 22 juni 1997
boek