Nadruk. - Symons, Jerome (Arnhem : PlaatsMaken, 1998)
Project van tien kunstenaars. Zo verschenen tussen 1995 en 1998 tien geheel verschillende uitgaven in een reeks met als titel De Druk. Iedere kunstenaar maakte een installatie in de expositieruimte van PlaatsMaken. Daarbij vonden soms ook voordrachten, lezingen en performances plaats. Het tweede deel van het project De Druk bestond dus uit tien tentoonstellingen. Tien verschillende acties in de wereld vormden het derde deel van De Druk. Dit boek geeft als sluitstuk van het project, een 'indruk'van het totaal.
Nederlands & Engels
boek
Keywords: van Westen, Jeroen; Oerlemans, Hester; D'Orazio, Federico; Sweere, Rob; Dispa, Ada; de Nijs, Marnix; Witte, Irma; Ritchie, Mike; van Bennekom, Jop; Kroneman, Jaap