Efter Majrevolten : Det "stökiga" 70-talet. - Hannerz, Jan; von Holten, Ragnar (Stockholm : Moderna museet, 1999)
De Geer, Carl Johan ; Svedberg, Lena ; Petterson, Berndt ; Pettersson, Petter ; Friberg, Roj ; Johannesson, Sture ; Hillersberg, Lars ; Fahlström, Öyvind ; Rahmberg, Ulf ; Zennström, Petter ; Slettemark, Kjartan ; Johannesson, Sture ; Abram-Nilsson, Kerstin ; Svedberg, Lena ; Tillberg, Peter ; Regild, Carsten
Efter Majrevolten : Det "stökiga" 70-talet, Moderna Museet, Stockholm, 22 maj - 18 juli 1999
Engels & Zweeds
kunstcatalogus