Marcel Broodthaers : Pense-Bête. (1964)
Dichtbundel, gedeelte van de tekst overplakt met stukken geglaceerd papier in grijs, bruin, roze, blauw, groen, rood, wit, oranje en met een roodgerand schoolschriftetiket
Standplaats : Broodthaers-archief
uitgegeven in eigen beheer op 25 januari 1964
Frans
boek
Keywords: Broodthaers, Marcel