Marcel Broodthaers : Catalogue des Monnaies (collection privée), Service Financier. - Broodthaers, Marcel; Oppitz, Michael; Exhibition. Marcel Broodthaers : Catalogue des Monnaies (collection privée). Antwerpen. Galerie Ronny Van de Velde Antwerpen. 1992-09-20. 1992-12-13 (Antwerpen : Galerie Ronny Van de Velde Antwerpen, 1992)
Deze publikatie is gedrukt naar de acht originele tekeningen van Marcel Broodthaers.
zie speciale kast
Engels
Frans
Nederlands
boek
Keywords: Broodthaers, Marcel