The Future of Memory - The Memory of the Future. - Groot, Paul (Bolsena : Progetto Civitella D'Agliano, 1994)
Preyer, Mario ; Tripodo, Pietro ; Sica, Gabriella ; Pisani, Mimmo ; Pieroni, Claudio ; Bassiri, Bizhan ; Sodomka, Andrea ; Breindl, Martin ; Hanimann, Alex ; Lewandowsky, Via ; Cascella, Anna ; Pelliccia, Cinzia ; Mittermayer, Gerhard ; Kieslinger, Michael ; Roger, Danielle ; Waeger, Uta Belina ; Lampalzer, Gerda ; Flury, Reto ; Carnevari, paolo ; Zachmann, Horst ; Math, Norbert ; Doubrovskaja, Irena ; Braun, Albert ; Bliem, Martin ; Cicero, Carmelo ; Bender, Clemens ; Geitel, Matthias ; Kieslinger, Michael ; Raffone, Nicola ; Saletnich, Tina ; Hlavina, Tomás ; Gornau, Andreas Löschner ; Haufe, Ingrid ; Florschütz, Thomas ; Gabriel, Else ; Pistoletti, Christiana ; Pirri, Alfredo ; Ouellet, Pierre ; Mouthon, Daniel ; Zehnder, Daniela ; Pieroni, Claudio ; Albini, Costantino M. ; D'Agostino, Cabiria ; Aubry, Elizabeth ; Buratti, Andrea ; Armelani, Simone ; Klashorst, Peter ; Grootveld, Menno ; Roiter, Andrej ; Rondinone, Ugo ; Kunc, Milan ; Urlass, Mario ; Saxer, Peter ; Taglietti, Stefano ; Oterino, Agustin Benito ; Lampée, Erik ; Skrepel, Vladimir ; Hofmann, Angelika ; Cicero, Carmelo ; Gado), Nacho (José Ignacio del ; Bouma, Trees ; Knecht, Anja ; Gabrieli, Mauro ; Marte, Sabine ; Dewald, Bernadette ; Jazova, Irena ; Jedlicka, Jan ; Struck-Schloen, Michael ; Bernardini, Carlo ; Hlavckova, Hana ; Schmitz-Feuser, Christa
ex met CD in speciale kast : AGLI 93/1*
The Future of Memory, Progetto Civitella D'Agliano, Bolsena, 1993
boek