Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1996. - de Vree, Freddy (Oostende : Stadsbestuur Oostende, 1996)
Alaminos Garcia, Jose Maria ; Baeyens, Manu ; Bitsikas, Xenofon ; Boomsma, Frans ; Borremans, Michaël ; Clarysse, Johan ; Jacob, Joël ; Jiang, Guo-Liang ; Kok, Teun ; Lemmens, Nieke ; Pervizi, Leonard ; Pollet, Piet ; Rein, Andreas ; Séroux ; Snauwaert, Siegfried ; Tibbles, Ross ; Turion, Marli ; Vandewalle, Dominiq ; Van Noort, Gijs ; Chapelle, Chantal ; De Roeck, Michel ; Dünwald, Martina ; Gaillard, Christine ; Granaï, Marco ; Helsen, Michel ; Jaycock, Carl ; Lechevallier, Fréderic ; Saey, Thierry ; Sansoy, Gazi ; Tanghe, David ; Verbeeck, Antoon ; Wouters, Annelies
Europaprijs voor schilderkunst /Prix Europe de Peinture / Europapreis für Malerei / Europe Prize for Painting, Museum voor Schone Kunsten, Oostende, 16.06.1996 - 29.08.1996
Nederlands & Frans & Duits & Engels
boek