Dirk Braeckman : z.Z(t). - Braeckman, Dirk; Eelbode, Erik (Gent / Amsterdam : Ludion Gent, 1998)
Een boek met een vijftigtal recente beelden van Dirk Braeckman - een segment uit zijn werk tussen 1992 en 1998 - en als tekst een dwarsdoorsnede van een sinds 1997 doorlopende reeks gesprekken tussen Dirk Braeckman en Erik Eelbode. Een poging om in dit spreken het hoe en waarom en de evolutie van een nu bijna twintigjarige fotografische praktijk te laten doorklinken. Vanuit het besef dat alles belichten niets belichten is.
zie ook 'Dirk Braeckman : z.Z(t). volume II" GENT 01H1
Frans
Nederlands
Nederlands & Frans
boek
Keywords: Braeckman, Dirk