Kunsteditie voor Duchenne. - Van Kampen, Martine; Vroom, Elizabeth (Amsterdam : Het Parent Project, 1996)
Vijfentwintig Nederlandse galeries hebben ieder een kunstenaar opdracht gegeven een kunstwerk te vervaardigen in een beperkte oplage. De eerste 25 exemplaren van elke oplage zijn ter beschikking gesteld aan het Parent Project. Tezamen vormen deze 625 kunstwerken de Kunsteditie voor Duchenne.
Abramsen, Per ; Achterberg, Roel ; Arink, Karin ; Ayres, Tim ; Beekman, Merina ; Berning, Roland ; Bos, Karin ; Broek, Hans ; Chailloux, Raoul ; Couwenbergh, Lisa ; Dijkstra, Rineke ; Drummen, Suzan ; Fisher, Joel ; Frik, Helen ; Hocks, Teun ; De Koning, Nol ; Kroneman, Jaap ; Leijenaar, Jorgen ; Mulders, Marc ; Persoon, Kars ; Pol, Jan Van der ; Teeken, Toon ; Vlottes, Guido ; van Vught, Reinoud ; Wertheim, C.A.
Biografie
boek