Solesmes - Jooris, Roland; Reverdy, Pierre (Gent : Ergo Pers, 1999)
'Solesmes', een plaquette met een tekst van Roland Jooris en een ets van Dan Van Severen (ets ontbreekt) verscheen in november 1998 bij de Ergo Pers te Gent. De tekst werd gezet uit Bembo corps 14 door Rein ERgo. Deze overdruk op gevergeerd Zerkall verschijnt in april 1999 in een oplage van 40 exemplaren, genummerd van 1 tot 40, alle bestemd voor de vrienden van de Ergo Pers.
Nederlands & Frans
boek