Trouble spot painting. - Geyskens, Vincent; Jarton, Cyril; Peeters, Wim; Reutz, Hans Rudolf; Tordoir, Narcisse; Tuymans, Luc; NICC, Antwerpen (Antwerpen : MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), 1999)
Andriesse, Jan ; Arocha, Carla ; Baldessari, John ; Beckett, Samuel ; Bragigand, Franck ; Claerbout, David ; Currin, John ; Daems, Anne ; Daniels, René ; De Beukelaer, Sergio ; Dedobbeleer, Koenraad ; De Keyser, Raoul ; Dumas, Marlene ; Frieling, Gijs ; Gaba, Meschac ; Gasiorowski, Gérard ; Geyskens, Vincent ; Ghekiere, Joris ; Gober, Robert ; Gonzalez-Torres, Felix ; Herrera, Arturo ; Janssens, Ann Veronica ; Kelly, Ellsworth ; Kippenberger, Martin ; Klein, Carla ; Klein, Yves ; Korkeila, Jukka ; Lavier, Bertrand ; Marshall, Kerry James ; Mees, Guy ; Morrison, Paul ; Neirings, David ; Neus, Elske ; Ofili, Chris ; Oiticica, Hélio ; Op de Beeck, Hans ; Perramant, Bruno ; Pistoletto, Michelangelo ; Preesman, Avery ; Rabinovich, Ilya ; Raedecker, Michael ; Rauschenberg, Robert ; Raveel, Roger ; Richter, Gerhard ; Roberts, Perry ; Rondinone, Ugo ; Ryman, Robert ; Schmidt, Dierk ; Schuil, Han ; Sokurov, Aleksandr ; Stappaerts, Boy & Erik ; Strik, Berend ; Swennen, Walter ; Thater, Diana ; Tordoir, Narcisse ; Tuerlinckx, Joëlle ; Tuymans, Luc ; Van Imschoot, Jan ; Van Ingelgem, Herman ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; Van Snick, Philippe ; Veilhan, Xavier ; Villevoye, Roye ; Verhoeven, Gert ; Von Hellermann, Sophie ; Warhol, Andy ; Weiner, Lawrence ; Wéry, Marthe
geboortejaar en -plaats per kunstenaar p. 164-173
Nederlands & Engels & Frans & Duits
Trouble spot painting, MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) Antwerpen + NICC, Antwerpen, from May 8th until August 22nd 1999
boek