Le Grand Finale ! : Beeldende kunst in de Etalage 1999. - Symons, Jerome; de Betué, Marleen; Centrum Beeldende Kunst, Nijmegen (Nijmegen : De Lindenberg, Stedelijk Centrum voor Kunst en Cultuur, 1999)
Algan, Arif ; Beltman, Joke ; Bijl, Marc ; Brethouwer, Harmen ; D'Orazio, Federico ; Ebinger, Moritz ; Kemper, Margriet ; de Kiefte, Oskar ; Koek, Gerard ; Krause, Anja ; Litjes, Anthony ; Paus, Jurgen ; Spekman, Marijke ; Terwindt, Kuno ; Villevoye, Roy ; Werther, HW ; Wetsema, Maarten ; van Sommeren, Tooni
biografie
Le Grand Finale ! Beeldende kunst in de Etalage 1999, expositie: 'Een kijkje achter de schermen', Centrum Beeldende Kunst, Nijmegen, 19 augustus tot 12 september 1999 ; extra: 'Armada, culturele vloot aan de Waal', werk van Tonni van Sommeren en vGtO, BK E98, Waalkade Nijmegen, 18 t/m 22 augustus 1999
Nederlands
boek