Tuin der Lusten : 21 interpretaties in 8 Rotterdamse galeries. - Vermet, Bernard; Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam (Rotterdam : Cokkie Snoei, 2001)
Assmann, Gijs ; Benson, Simon ; Van Geest, Arie ; Gloeden, Wilhelm von ; Hoekman, Mirjam ; Korteland, Richard ; Kunstenaarsinitiatief Blokland ; Laaper, Marjan ; Meerman, Bas ; Smith, Paul ; de Vaal, Elizabeth ; Verf, Rob
geboortedatum per kunstenaar
Nederlands
Tuin der Lusten, interpretaties in 8 Rotterdamse galeries : Cokkie Snoei, Galerie Delta, Galerie Liesbeth Lips, Galerie Ron Mandos, Phoebus-Rotterdam, RAM, Brutto Gusto, MKgalerie.nl Rotterdam, 9 september t/m 7 oktober 2001. Vernissage 9 september om 15.oo uur in de aula van Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam
boek