Uitgelicht 3 - Startstipendia Beeldende Kunst 97-98 : Het Fonds voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst presenteert werk van 143 beeldend kunstenaars die in 1997 en 1998 een startstipendia hebben ontvangen. (Amsterdam : Stichting Fonds voor beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, 1999)
De Andrade, Renata ; Angel, Simon ; Anutosh ; van Balen, Céline ; Ghiasabadi, Atousa Bandeh ; Bastiaans, Rolf ; Berghahn, Toon ; Berkhemer, Madeleine ; de Bloeme, Ronald ; Blommers, Anuschka ; Bodewits, Jeroen ; Bokma, Miloushka ; Bouchakour, Mohad ; Brentjes, Arjan ; van den Broek, Ruud ; Bronkhorst, Goos ; Bronsveld, Anne ; de Bruijn, Frank ; Bücking, John ; Burg, Nathalie Van Den ; Burink, Sarena ; Cerpac, Roy ; Conijn, Joost ; Corner, Rachel ; Couchman, Paul ; Davids, Yael ; Defourny, Lucienne ; Deinema, Nynke ; Derlicke, Philip ; Broadcast, Doctor ; Van Dongen, Iris ; Durinck, Corné ; Van Duurling, Justin ; Florians, Martina ; Abad, Sonia Fort ; Gabriëls, Corné ; Goossens, Marnix ; Göttke, Florian ; Grantsaan, Gillion ; Guldenaar, Barbara ; Haarsma, Rob ; haccou, Sander ; Hartmann, Matthias ; De Heer, Bregje ; De Hel, Wilma Van ; Hendriks, Lieven ; Hesseling, Martijn ; Van Heijningen, Edwin ; Hondius, Juul ; Horsting, Bas ; Hu, Fow Pyng ; Hullegie, Nick ; Huysmans, Lisette ; Jansjager, Clavig ; Jongedijk, Wim ; Kämena, Ralph ; Klerkx, Wim ; Koelink, Meindert ; Kok, André ; Kok, Frank ; Kraijer, Juul ; Kriele, Stijn ; Kruishoop, Miriam ; Laan, Frank Jan Van Der ; Lawant, Renée ; Lee, Ida Van Der ; De Lepper, Lianne ; Licht, Volker ; Ljatifi, Brat ; Lodewijks, Bart ; Loeve, Herman ; Mandemaker, Ellen ; TM, Marco ; Martens, Renzo ; van Meene, Hellen ; Van Meerendonk, Theo ; Mooibroek, Sabine ; Musa, Muriël ; Neeleman, Arno ; Nollen, Arno ; Oldenburger, Wopke ; Olszenka, Gudrun ; Ostermann, Nancy ; Oudendijk, Vincent ; Pettersson, Ann ; Phaff, Vanessa Jane ; Polderman, Barbara ; de Puttelaar, Carla Van ; Van Raaij, Jeannette ; Reyers, Zeger ; Rickal, Bernadette ; De Roode, Annemarie ; Saelman, Stephanie ; Sassen, Vivian ; Schaap, Femke ; etc.
Uitgelicht 3, Kunstvlaai 3 - Gashouder Westergasfabriek Terrein, Amsterdam, 8 tot 16 mei 1999
boek