La valise du célibataire. - Gast, Nicolette; Poels, Ardi (Maastricht : Stichting Clair Obscur, 1995)
Baerveldt, Erzsébet ; Bolink, Merijn ; Corillon, Patrick ; François, Michel ; Grünfeld, Thomas ; Heijne, Mathilde ter ; Höller, Carsten ; Killaars, Fransje ; Kinoshita, Suchan ; Mandersloot, Frank ; Mik, Aernout ; Sorin, Pierrick ; Starr, Georgina ; Visch, Henk
La valise du célibataire / De koffer van de celibatair, NS Station Maastricht, 10 maart tot en met 30 april 1995
Engels & Nederlands
boek