Arkipelag. - Arrhenius, Sara; Basualdo, Carlos; Becker, Kathrin; Birnbaum, Daniel; Bonami, Francesco; Cooke, Lynne; Cornell, Peter; Curiger, Bice; Flach, Eva-Lotta Holm; Jaukkuri, Maaretta; Jones, Ronald; Kienholz, Nancy Reddin; et al. (Stockholm : Nordiska Museum Stockholm, 1998)
Ahtila, Eija-Liisa ; Alÿs, Francis ; Arnold, Martin ; Arrhenius, Sara ; Astrand, Ola ; Bäckström, Miriam ; Basualdo, Carlos ; Becker, Kathrin ; Bernstrup, Tobias ; Beydler, Gary ; Boltanski, Christian ; Bonami, Francesco ; Bonnén, Kaspar ; Brakhage, Stan ; Burckhardt, Rudy ; Cabrita Reis, Pedro ; Chen Zhen ; Clair, René ; Cooke, Lynne ; Cronqvist, Lena ; Cunningham, Merce ; Curiger, Bice ; Ekman, Marie-Louise ; Ekstrand, Anna-Maria ; Elggren, Leif ; Fadda, Simonetta ; Fecteau, Vincent ; Fernández, Teresita ; Fioretos, Aris ; Fischinger, Oskar ; Fleury, Sylvie ; FOS ; Gassilewski, Jürgen ; Geismar, Jarg ; Gerschwind, Peter ; Gidley, Tom ; Gmelin, Felix ; Gockell, Gerd ; Gonzalez-Torres, Felix ; Gordon, Douglas ; Graham, Dan ; Grillner, Katja ; Grimonprez, Johan ; Grommek, Joachim ; Grubinger, Eva ; Grünstein, Denise ; Guess, Jeff ; Hagdahl, Peter ; Hakansson, Henrik ; Hamilton, Ann ; Hamilton, Lova ; Harleman, Carl Fredrik ; Hausswolff, Carl Michael von ; Hohenbüchler, Christine ; Hohenbüchler, Irene ; Hollender, Pál ; Hullmann, Ulrike ; Hulten, Pontus ; Huws, Bethan ; Huyghe, Pierre ; Hyber, Fabrice ; Ito ; Jérôme ; Jones, Ronald ; Julin, Richard ; Karlung, Ake ; Kawakubo, Rei ; Ketter, Clay ; Kienholz, Edward & Nancy ; Kinmont, Ben ; Kluge, Alexander ; Kocheisen, Thomas ; Korschil, Thomas ; Leiderstam, Matts ; Lemaitre, Maurice ; Lewandowsky, Via ; Liljenberg, Thomas ; Lind, Maria ; Lindblom, Sivert ; Löfdahl, Eva ; Lucas, Sarah ; Mader, Donald ; Maehre, Liv Karl ; Mangos, Simone ; Mauri, Fabio ; Meireles, Cildo ; Melgaard, Bjarne ; Miller, Branda ; Mjatveit, Kari ; Neuman, David ; Nicolai, Carsten ; Nielsen, Tone ; Nilsson, Bo ; Nordström, Hans ; Odlund, Christine ; Öhrner, Annika ; Ostlihn, Barbro ; Parsberg, Cecilia ; Pfeiffer, Walter ; etc.
op aanvraag: doos met publicatie en 2 videocassettes
Engels
Zweeds
Exhibition. Arkipelag (1). Exhibition. Arkipelag (2). Exhibition. Arkipelag (3). Exhibition. Arkipelag (4). Exhibition. Arkipelag (5). Nordiska Museum Stockholm. Nordiska Museum Stockholm. Nordiska Museum Stockholm. 1998-01-16. 1998-03-16. 1998-05-16. 1998-08-16. 1998-10-16. 1998-02-27. 1998-04-26. 1998-07-12. 1998-09-27. 1998-11-29. op verschillende locaties. op verschillende locaties
boek