Honderdnegentig kunstenaars - vierentwintig projecten - zestien videowandpresentaties en enkele virtuele werken. - Westerink, Geraart; Kunstruimte, Berlin (Kampen : Stichting Kunstruimte, 1999)
Wanders, Radboud ; De Keyzer, Koen ; Marx, Mieke ; Horst, Jop ; Müller, Pieter Baan ; Füglistahler, Ricardo ; Langendorf, Ulie ; Krause, Anja ; Lebrand, Wim ; Batten, Trevor ; Burght, Else V. D. ; Haar, Rob M. Ter ; Kemperman, Tine ; Baaten, Chris ; Runge, Bianca ; Kok, Roelof ; Pereboom, Mark ; Rutten, Harm ; Hoogeveen, Jacqueline ; Klomp, Paul Jansen ; Wildner, Thomas ; Göttke, Florian ; De Groot, Caroline ; Graaf, Els Van der ; Kinoshita, Suchan ; Karhu, Teijo ; Krewani, Julia ; Reichwein, Silva ; Ziegler, Jan ; Turcot, Susan ; Trenkel, Karin ; Pelletier, Traven ; Hoffmann, Stefan ; Reijers, Zeger ; Beckmans, Willie ; Florians, Martina ; Voerman, Rob ; Sliep, Harmen ; Hooft, Christine ; Van den Toorn, Wim ; Novák, Robert ; Harings, Harings-Holland & Luc ; Dauder, Patricia ; Müller, Randolf ; Gottwald, Reinhoud ; Beierle, Norman ; Van Welie, Marnix ; Harings, Luc ; Vinken, Huub ; Sondeijken, Pierre ; Verhaeghe, Jan ; Gugerel, Stefan ; Bausinger, Dominik ; Goos, Anna ; Dare, Dan ; Wie, Eric ; Boerstra, Arjen ; Gobyn, Luk ; Misheyev, Igor ; Meter, Barbara ; Dammann, Martin ; Lampila, Tuire ; Hug, Irene ; Müller, Gijs ; Lindemann, Sabrina ; Hoekstra, Jeroen ; Gritter, Liesbeth ; Stooker, Yarre ; Verhaeghe, Jan ; Faktor, Ivan ; De Groot, Kees ; de Ven, Lidwien van ; Haagsma, Marco ; Koeman, Jean Bernard ; Verheus, Geerten ; van der Weide, Albert ; Beier, Ruudi ; Steensma, Eric ; Weyermann, Maja ; Bausinger, Dominik ; Gugerel, Stefan ; Partegas, Ester ; Cabo, Inigo ; Julià, Adrià ; Zwanikken, Christiaan ; van Mechelen, Alex ; Engelen, William ; Kiesewetter, A.C.
Overzicht Projecten 1996-1999
Nederlands & Duits
boek