Natura artis magistra : Beeldententoonstelling in het Bos van Ypeij te Tytsjerk. - Mertens, L.W.; Mulder, Arjen; Wetting, Cor; de Boer, Cees (Tietjerk : Stichting Beeldenpark Vijversburg, 1997)
van de Werken, Ramon ; Hilgemann, Ewardt ; Souren, Luc ; Staals, Marlène ; de Man, René ; Buisman, Sjoerd ; Kohnen, Hans ; Mader, Hein ; Teeuwen, Roel ; Niënhuis, Louis ; Gulliver, Shuzo Azuchi ; Dekker, Jan
biografie
Natura artis magistra : Beeldententoonstelling in het Bos van Ypeij te Tytsjerk (Tietjerk), 22 augustus tot 27 oktober 1997
Nederlands
kunstcatalogus