Trafique - Bamgboyé, Oladélé Ajiboyé; Geers, Kendell; Moreels, Réginald; Muteba Luntumbue, Toma; Pirotte, Philippe; Vanrobaeys, Piet; van Duyn, Edna (Gent : SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 1999)
Alvim, Fernando ; Bade, David ; Bidjocka, Bili ; Cissé, Soly ; François, Michel ; Gaba, Meschac ; Geers, Kendell ; Langa, Moshekwa Aaron ; Legrand, Jozef ; Muteba Luntumbue, Toma ; Moens, Rik ; Nicodemus, Everlyn ; Ntakiyica, Aimé ; Ondreicka, Boris ; Prum, Antoine ; Sar, Hassane ; Tayou, Pascale Marthine
biog., ind. tent., gr. tent. p.157-171
in het kader van (Trans)Africa
Engels
Frans
Nederlands
Trafique, SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst), Gent, 4 april - 16 mei 1999, 14 locaties in de Gentse binnenstad
Keywords: Afrika