1648. De Vrede van Munster : Breuklijn tussen Vlamingen en Nederlanders? - Vlaams-Nederlandse dialogen - Couwenberg, Servaas Willem; Groenveld, Simon; Gysels, Hendrik; Koninckx, Christian; Middelhoff, Kees; Vereecke, Guido; de Schepper, Hugo; van Istendael, Geert (Amsterdam : Vlaams Cultureel Centrum de Brakke Grond, 1998)
Een neerslag van drie debatten en drie thema's waarbij op zoek werd gegaan naar grondslagen, feiten, oorzaken en gevolgen voor het Noorden en het Zuiden van toen, Nederlanders en Vlamingen van nu. Vlaams Cultureel Centrum de Brakke Grond, Amsterdam, donderdag 12 maart '98 : Democratie en Monarchie, dinsdag 24 maart'98 : Cultuur en Mentaliteit, donderdag 16 april '98 : Europese Eenheid
Nederlands
boek
Keywords: België; Nederland