Almere Cahier 3 : De Collectie Lagerwey : 15 jaar verzamelen :. - Farber, Barbara; Gieling, Lia; Steenbergen, Renée (Almere : De Paviljoens - Almeers Centrum Hedendaagse Kunst, 1998)
Borofsky, Jonathan ; Brown, James ; Byron, Michael ; Blais, Jean-Charles ; Cabrita Reis, Pedro ; Fetting, Rainer ; Hambleton, Richard ; Galan, Julio ; Iglesias, Cristina ; Jaar, Alfredo ; Kessler, Jon ; Kuitca, Guillermo ; MacDonald, Chris ; Marcaccio, Fabian ; Quinones, Lee ; Steir, Pat ; Vega, Alan ; Winters, Robin ; Chia, Sandro ; Dona, Lydia ; Fink, Aaron ; Glier, Mike ; Hurson, Michael ; Kohlhöfer, Christof ; Lootz, Eva ; Salle, David ; Schabracq, Alexander ; Smith, Ray ; Uslé, Juan ; Not Vital ; Warhol, Andy ; Cabrera, Patricio ; Eckert, Christian ; Frank, Dale
biografie
De Collectie Lagerwey, 15 jaar verzamelen, ACHK De Paviljoens, Almere, 13 november 1998 tot en met 10 januari 1999
Nederlands & Engels
boek