Johnnie Walker Black Label loves the Arts. (Asse : Breuval & Co., 1989)
Deze nationale wedstrijd richt zich tot de studenten van de hogere cyclu aan de kunstacademies. Het opgelegde thema is "Zwart" en de interpretatie hiervan wordt volledig vrij gelaten. Het formaat is verplichtend 35 x 35 cm.
Benedetto, editie (39,5 x 34,0 cm), 113/250 ex gesigneerd
Ceresetti, editie (39,5 x 34,0 cm), 113/250 ex gesigneerd
Ida Ghali, editie (39,5 x 34,0 cm), 113/250 ex gesigneerd
Palinne, editie (39,5 x 34,0 cm), 113/250 ex gesigneerd
onbekend, editie (39,5 x 34,0 cm), 113/250 ex gesigneerd
Nederlands & Frans
Keywords: Benedetto; Ceresetti; Ghali, Ida; Pallinne