Performance Art Festival. - Deak, Frantisek; Dorfles, Gillo; Frank, Peter; Furlong, William; von Graevenitz, Antje; Marras, Amerigo; Pickshaus, Peter Moritz; Robertson, Clive; Scharzbauer, Georg F.; van Straaten, Evert J.; Exhibition (Brussel : Cultureel Animatiecentrum Beursschouwburg vzw, 1978)
Abramovic, Marina & Ulay ; Acconci, Vito ; Ambrosini, Claudio ; Anderson, Laurie ; d'Armagnac, Ben ; Armleder, John ; Atherton, Kevin ; Londen, Audio arts ; Gaglione, Anna Banana & Bill ; Barry, Judith ; Beuys, Joseph ; Boegel & Holtappels ; Burden, Chris ; Cardena Warming Up Etc. Etc. Etc. Company ; Chaimowicz, Marc Amille ; Charlier, Jacques ; Colette ; Deak, Norma Jean ; Demattio, Bruno ; Forti, Simone ; Gees, Paul ; General Idea ; Goris, Grietje ; Graham, Dan ; Grinberg, Buky ; Halflants, Lena ; Hoover, Nan ; Janssen, Servie ; Keane, Tina ; Klauke, Jürgen ; Maniac Productions ; Marioni, Tom ; Mayr, Albert ; Missing Associates ; Navez, Jean-Marc ; Northern Star ; Pane, Gina ; Reindeer Werk ; Roelandt, Hugo ; Rolfe, Nigel ; Rosenbach, Ulrike ; Rosler, Marthe ; Sambin, Michele ; Mettig, Katharina Sieverding & Klaus ; Stembera, Petr ; Strike ; Uesmatsu, Keiji ; Export, Valie ; Wassenberg, Maio ; Front, Western ; Young Performers ; Zarebski, Krzysztof
Performance Art Festival, tentoonstelling en live performances, Cultureel Animatiecentrum Beursschouwburg vzw, Brussel, 02 - 15 okt. 1978
heel beknopte biog. en adres per kunstenaar
Nederlands & Engels & Duits
kunstcatalogus