Almere cahier 2 : Kunstenaars uit Galerie Fons Welters : Going up the Country. - Gieling, Lia; Wallroth, Tanja; Galerie Fons Welters, Amsterdam (Almere : De Paviljoens - Almeers Centrum Hedendaagse Kunst, 1998)
van Lieshout, Joep ; Strik, Berend ; Claassen, Tom ; Mik, Aernout ; Bolink, Merijn ; Mandersloot, Frank ; Koelewijn, Job ; Roosen, Maria ; Stienstra, Elisabet ; Sterren, Gé-Karel Van Der ; Birza, Rob ; Villevoye, Roy ; Monahan, Matthew
biografie
Going up the Country, kunstenaars uit Galerie Fons Welters, De Paviljoens - Almeers Centrum Hedendaagse Kunst, Almere, 11 september tot en met 1 november 1998
Nederlands & Engels
boek