His Holiness the 14th Dalai Lama of Tibet trifft Prof. Joseph Beuys - Bonn, 27. Oktober 1982. - Beuys, Joseph; Dalai, Lama; Gyatso, Tenzin; Wijers, Louwrien (Gelsenkirchen : FIU Informationsbüro, 1983)
Bevat teksten van een interview met en foto's van J. Beuys en de Dalai Lama ... [et al.]
Duits
Engels
boek
Keywords: Beuys, Joseph; Dalai Lama