Monnikenheide : Tekeningen van Mentaal Gehandicapten. - Demeester-De Meyer, Wivina; Verhellen, Eugeen; Verstockt, Mark (v.z.w. Monnikenheide, 1978)
Deze kunstmap werd uitgegeven onder de hoge bescherming van Rika de Backer-Van Ocken, minister van Nederlandse Cultuur, door de v.z.w. Monnikenheide, kort-verblijf-centrum voor mentaal gehandicapten, kinderen en volwassenen, en bevat 20 tekeningen gemaakt door mensen die in het centrum verbleven. Wivina Demeester, Eugeen Verellen en Mark Verstockt schreven de inleidende teksten. De druk werd verzorgd, naar een lay-out van Mark Verstockt, bij Zincografica Fiorentina te Firenze. De teksten werden gezet in Univers 45 door Centrocomp te Firenze en het geheel gedrukt op Rusticus della Cartiera Ventura. De oplage is beperkt tot duizend exemplaren, genummerd van 1 tot 1000.
Nederlands
boek