Het lelijke eendje : Een artistieke ontmoeting van twee werelden. - Hoet, Jan; Mertens, Pierre; Centrum 't Elzenveld, Antwerpen (Antwerpen : Kunst en Samenleving VZW, 1994)
Baeten, Chris ; Bijl, Guillaume ; Bleus, Guy ; Boffin, Fred ; Braeckman, Dirk ; Crabeels, Cel ; Danckaert, Bert ; Debaere, Hugo ; De Roover, Marc ; Devos, Eddy ; Dierickx, Karel ; Eerdekens, Fred ; Gonnissen, Willo ; Grobben, Leks ; Hanssen, Karin ; Lambrecht, Jef ; Lodewijckx, Renée ; Maet, Marc ; Mertens, Pierre ; Mulder, Roelof ; Pacquée, Ria ; Paenen, Werner ; Peeters, Dré ; Pellens, Lucas ; Custers, Stefan ; Pereira Eires, Joaquim ; Tapiaco ; Thys, Raf ; Rombouts, Guy ; Droste, Monica ; Schepers, Marc ; Swennen, Walter ; Van Bossche, Guy ; Van Breedam, Camiel ; Vanderleenen, Marc ; van Maele, Marcel ; Wagemans, Frank
Nederlands
Het lelijke eendje, Centrum 't Elzenveld vzw, Antwerpen, 20.02.1994 - 13.03.1994. Deze tentoonstelling werd samengesteld ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Monnikenheide Zoersel
boek